A hátrányos helyzetű fiatalokért

Kuratórium önkéntesek

A Rono Élményalap kibővített, immáron ötfős kuratóriumi testülete, folyamatosan egyeztet a látóterébe kerülő hátrányos helyzetű célcsoportok támogatásáról.

A kuratórium tagjai:

Herczog Krisztina
kuratóriumi elnök, nemzetközi referens

Közgazdászként végezett a Külker Főiskolán 2001-ben. Folyamatosan tanulta a nyelveket. Több éves tapasztalattal rendelkezik nemzetközi pályázatok lebonyolításában. Fontosnak tartja az ifjúsággal való kommunikációt, minél több projektbe való bevonásukat, mert ha részt vesznek ezekben fejlődnek, és úgy érzik, hasznos tagjai lehetnek a társadalomnak. Hosszú ideje dolgozik hátrányos helyzetű emberekkel, így átérzi nehézségeiket, problémájukat. Úgy gondolja, minden ember számára elérhetővé kellene tenni a sportot, kultúrát, azoknak is, akik családjuk vagy fogyatékosságuk miatt kerültek hátrányos helyzetbe.

Baranyi Bea
pedagógus

A Budapesti Tanítóképző Főiskolán és a József Atilla Tudomány Egyetem pedagógia szakán végzett. Néhány éve szabadidő szervező az ELTE gyakorló általános és középiskolában.

Burszán Vera
énekesnő, anyakönyvvezető

2000-ben a békéscsabai Jókai Színházban működő színiiskolában színész szakon végzett, majd a Szegedi Tudományegyetem művelődésszervező-média szakán 2004-ben szerzett diplomát. Jelenleg anyakönyvvezetőként dolgozik, valamint a zenés stand-up comedy műfajban működő Három kismalac énekesnője.

Borovitz Tamás
újságíró, zenész

Iskolai végzettséget az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, orosz bölcsész szakon, és orosztanári szakon, illetve a MÚOSZ Bálint György Akadémián szerzett. A Dumaszínház társulatának tagja, stand-up comedy és kabaréműsorok fellépője, szerzője. A Magyar Rádió Humorfesztiváljának döntős előadója. A Malacka és a tahó zenekar vezetője, frontembere.

Márton Balázs
operatőr

Filmoperatőri diplomát a Színház - és Filmművészeti Egyetem nappali tagozatán szerzett. Tevékenységi körét a játékfilmek, kisjátékfilmek, dokumentumfilmek, reklámok, videoklipek és TV show-k készítése egyaránt jellemzi. Az első négy kategória hazai és nemzetközi díjakkal elismert alkotásokkal tűzdelt.